Direct contact? 020-4094695 info@checkyoursafety.nl

Goedendag en welkom op onze site en onze blog. Door middel van bloggen willen wij meer vertellen over Checkyoursafety, waar wij voor staan, nieuwtjes, veranderingen in veiligheid, de mensen achter dit bedrijf en eigenlijk wat wij kwijt willen.

Met de eerste blog willen wij ons in een notendop voorstellen.

Checkyoursafety

Wij zijn een bedrijf dat alweer een tijdje actief is. De Core business van Checkyoursafety is het attenderen en verantwoordelijk maken van werknemer op het gebied van veilig werken. Hiervoor hebben wij een app gebouwd. De app zorgt ook voor het digitaliseren van het VCA proces en is gemakkelijk in een  bedrijfsproces/bedrijfssysteem te integreren door middel van een smartphone.

Naast het hebben van de app houden wij ons bezig met het opleiden van werknemers in het veilig werken. Wij geven BHV, EHBO en VCA cursussen en examens. De cursussen worden verzorgd door gediplomeerde instructeurs en worden bij Checkyoursafety gegeven. Naast het geven van de bekende veilig werken cursussen geven we ook andere cursussen op het gebied van veiligheid. Hier kunt u bijvoorbeeld denken aan asbest herkenning en werken op hoogte. Deze cursussen bieden wij overigens aan op aanvraag.

Wij zijn gevestigd op het bedrijven terrein van Tradepark Zuidoost. Hier hebben wij eigen leslokalen en eigen parkeerplaatsen. Je hoeft dus niet te betalen om je auto te parkeren.
Even wat specifieker, wij zijn gevestigd op kuiperbergweg 14.

Iets meer over onze Core business, de app

Hoe goed je jouw werknemers instructies geeft en attendeert op het veilig werken. Als werkgever of leidinggevende blijf je altijd verantwoordelijk voor je werknemers. De app laat actief zien dat jij, van elke werknemer voor aanvang van de werkzaamheden, een bevestiging krijgt dat jouw werknemer een last minute risico analyse (LMRA) hebben uitgevoerd.

Door gebruik te maken van de gemakkelijke app op de telefoon, maak je werknemer bewuster om veilig te werken en tegelijkertijd digitaliseer en documenteer je de verplichte veiligheidsprotocollen (LMRA, TRA en VGWM).  De app stimuleert medewerkers om zich bezig te houden met veilig werken en (bijna)incidenten te vermelden, zodat de vermeldingen van de (bijna)incidenten besproken kunnen worden in toolboxmeetings.

“At the end of the day, the goal is simple: Safe home”

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijft op de hoogte.

Uw naam

Uw e-mailadres