fbpx

VCA VOL
€ 179

Started on 31/03/2020

VCA staat voor Veiligheid gezondheid en milieu Checklist Aannemers. Steeds meer en meer hoor je om je heen de term ‘verantwoord werken’; radiospotjes van FNV over veiligheid op de werkplek, hogere frequentie inspecties door ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, opdrachtgevers die eisen dat werknemers VCA-gecertificeerd zijn. Met als doel: bewustwording van de gevaren en risico’s op de werkplek, en hoe je hiermee om moet gaan.

Hoewel het niet verplicht is, is het een verstandige keuze om nu je VCA-certificering te behalen. Hiermee toon je aan dat je succesvol een examen hebt afgerond en je over de kenniseisen van verantwoord werken beschikt. Je verhoogt in feite je eigen kwaliteitsstandaard, en als het hebben van een VCA-certificering later wél verplicht wordt, heb jij je papiertje alvast in the pocket.

LET OP: Bij ons zit je niet de hele dag alleen naar theorie te luisteren. Onze cursussen zijn gericht en bondig. Een cursusdag bestaat daarom uit het doornemen van de theorie (zo’n 3 a 3,5 uur) waarbij belangrijke punten voor het examen uitgelicht worden, het maken van een proefexamen en aansluitend het officiële examen. Vóór de cursus sturen we je een digitaal theorieboek toe, belangrijk is dat je deze hebt doorgelezen. Na afloop van je examen weet je direct of je geslaagd bent.

Leave a comment