Direct contact? 020-4094695 info@checkyoursafety.nl

Wanneer het gaat over veiligheid, dan is CheckYourSafety dé organisatie waar je je veiligheidsvraag kunt neerleggen.

CheckYourSafety richt zich op het verhogen van de veiligheid op de werkplek, door o.a. het verzorgen van veiligheidscursussen in regelgeving, eventuele gevaren en hoe te moeten handelen bij ongelukken. Tegelijk verhogen we het bewustzijn van verantwoord werken. Zo verkleinen we het risico op incidenten.

De cursussen die we geven zijn BHV (Herhaling), EHBO en VCA Basis & VCA VOL. Deze worden gehouden in ons eigen opleidingscentrum, in Amsterdam Zuidoost. Maar bij minimaal 6 deelnemers, kunnen ook cursussen op locatie aangevraagd worden.

Ook inschrijven voor een cursus? Klik hier voor ons cursusagenda én prijsaanbiedingen!

Moeite met Nederlands? Bij CheckYourSafety bieden we je de mogelijkheid om VCA-cursussen in verschillende talen te volgen, waaronder Pools, Turks, Roemeens, Bulgaars, Hongaars. Deze cursussen worden georganiseerd op aanvraag.

Veiligheid is geen optie. Het is verplicht. Het gaat tenslotte om de veiligheid van je medewerkers, bezoekers én jezelf.

Cursusdata

Juni

donderdag 6   VCA Basis & VCA Vol (van 12:30 – 17:00 uur. Examen 17:30 uur).

dinsdag 11    BHV Basis & Herhaling (van 9:00 – 16:00 uur).

Juli

dinsdag 3    BHV Basis & Herhaling (van 9:00 – 16:00 uur).

donderdag 31   VCA Basis & VCA Vol (van 12:30 – 17:00 uur. Examen 17:30 uur).

VCA-examen doen overal in Nederland

Wil je geen cursus volgen maar alleen examen doen voor VCA, en is Amsterdam te ver weg? CheckYourSafety geeft je de mogelijkheid om op locaties door heel Nederland het examen af te leggen. Via onderstaande button boek je simpel en snel een examen bij jou in de buurt.

Boek zelf hier je VCA-examen

BHV

In de Arbowet is opgenomen dat elk bedrijf verplicht is om doeltreffende maatregelen te nemen op het gebied van Bedrijfshulpverlening. Een onderdeel hiervan is het trainen van medewerkers in het omgaan met- en voorkomen van eventuele calamiteiten op de werkvloer.

VCA

VCA staat voor Veiligheid gezondheid en milieu Checklist Aannemers. Elke medewerker die operationeel bezig is en drie maanden in dienst is moet in het bezit zijn van een VCA diploma. Daarmee geeft u aan dat u veilig werkt en rekening houdt met het milieu en de gezondheid van u en uw medewerkers.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijft op de hoogte.

Uw naam

Uw e-mailadres