Direct contact? 020-4094695 info@checkyoursafety.nl
Buurtborrel

Kom je ook borrelen?

De buurtborrel die wij hebben georganiseerd is al van twee weken geleden. Maar waarom gaven wij een buurtborrel? Simpel, wij zijn nieuw in de omgeving en dan hoor je je natuurlijk te laten zien. Als niemand weet waar je zit en wat je doet, vragen ze ook nooit om hulp.

Ter introductie van het bestaan van Checkyoursafety hebben wij voor de buurt “Trade park Amsterdam-Zuidoost” een heerlijke barbecue laten verzorgen door de foodtruck Lumineux.

– Wij  moeten wel even zeggen dat het vrij lastig is om de buurt te betrekken bij jouw onderneming. Eigenlijk hadden wij wat meer socialiteit verwacht, helemaal omdat het toch de buurt is waar we uit werken. Hoe lang of kort een bedrijf bestaat. Voor de buurt hoor je wel iets extra te doen (vinden wij) en daarom zijn wij zelf de week erna ook op een borrel geweest.-

Genieten

Het was leuk om de buurt te zien genieten van het eten en drinken dat voor hen werd klaar gemaakt. Het was niet alleen eten en drinken, wij hadden ook een DJ geregeld. De DJ van Mixstarz draaide heerlijke deuntjes die bij iedereen in de smaak vielen.

Uiteraard namen wij ook de gelegenheid om als gastheer het bedrijf aan de binnenkant te laten zien inclusief een demo BHV (brand blussen) en EHBO (reanimeren). Het was een leuke demo en dit zorgde voor een leuke deal met Socia.

EHBO Checkyoursafety

Kiss of life

Natuurlijk lieten wij onze gasten niet met lege handen naar huis gaan. Iedereen kreeg een kiss of life mee. Kiss of life wat is dat? Dat is een kapje dat je op de mond van het slachtoffer kan plaatsen voordat je een mond-op-mond beademing gaat uitvoeren. Zo kan je, als het slachtoffer bebloed is of als je het niet prettig vind om iemands mond aan te raken, nog altijd het leven redden van het slachtoffer.

Iedereen die aanwezig was op de buurtborrel, bedankt voor jullie aanwezigheid en tot de volgende buurtborrel.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijft op de hoogte.

Uw naam

Uw e-mailadres