Direct contact? 020-4094695 info@checkyoursafety.nl

Met de VCA Check App digitaliseren we het proces met betrekking tot het verplicht invullen van veiligheidschecklijsten (VGWM, TRA en LMRA).

De app is ontwikkeld om twee belangrijke redenen:
We willen werkuitvoerders bewuster maken op verantwoord werken, om zo de kans op ongelukken te verkleinen.
Door het digitaliseren van de verplichte veiligheidschecklijsten versimpelen we het proces om te voldoen aan de VCA-vereisten.

De voordelen van de app:
Besparing van tijd, kosten en milieu.
Digitale LMRA: waarborg de veiligheid van je werkuitvoerder(s).
Door de app te gebruiken worden kansen op boetes geëlimineerd, die gemakkelijk in de duizenden euro’s kunnen lopen.
De app is in meerdere talen te gebruiken, zoals Engels, Pools, Turks en Arabisch.
De kans op arbeidsongelukken verkleinen.

GEEN PAPIERWERK MEER, ALLES DIGITAAL

Als ondernemer, HR-, safety- of riskmanager, ben jij eindverantwoordelijk voor de veiligheid op de werkplek. Daarom moeten er (dagelijks) per project verplicht door werkuitvoerders veiligheidschecklijsten (zoals LMRA, TRA en VGWM) ingevuld worden. Dit is een boel papierwerk, wat veel tijd kost en tot onduidelijkheden kan leiden. Met alle risico’s van dien. De VCA Check App helpt je dit voorkomen, met als doel: werknemers bewuster laten worden van verantwoord werken om zo de risico’s op gevaren op de werkplek te verkleinen, en tegelijk voldoen aan de VCA-vereisten.

De werkgever of leidinggevende krijgt de mogelijkheid om, via computer of laptop, per werkuitvoerder een profiel te creëren en projecten en de daarbij behorende veiligheidschecklijsten aan te maken. Werkuitvoerders loggen op de werkplek in op de app, kiezen een project en vullen de vragen van de checklijst(en) in. Na afronding van iedere vragenlijst, ontvangt de werkgever of leidinggevende automatisch per werkuitvoerders de betreffende vragenlijst in de mail.

Voldoen simpel en snel aan alle VCA eisen met de VCA Check App

EXTRA FUNCTIONALITEITEN

Behalve het digitaal invullen van veiligheidschecklijsten biedt de VCA Check App meer functionaliteiten. Een ongeluk is helaas nooit 100% uit te sluiten. Mocht er toch een (bijna) incident plaatsvinden, dan kan dit via de app gemeld worden, door het uploaden van foto’s, een omschrijving en de locatie. De werkgever of leidinggevende ontvangt dit automatisch in de mail.

De Symbolenzoeker maakt het mogelijk om snel de betekenis van symbolen te achterhalen. Bij een noodsituatie volgt de gebruiker van de app een stappenplan, zodat hij of zij weet hoe op de juiste manier te moeten handelen. De app geeft ook een uitgebreide beschrijving van de veiligheidsregels die gelden bij onder andere werkzaamheden als werken op hoogte, besloten ruimten en chemicaliën.

Voer ook Werkplekinspecties uit met de VCA Check App

ABONNEMENTSPRIJS

Je kunt de VCA Check App 30 dagen gratis uitproberen. Heb je niet voor de geldende einddatum schriftelijk opgezegd, dan gaan we ervan uit dat de app een toevoeging is aan de veiligheidsmaatregelen binnen je bedrijf, en gaat je abonnement in. Kosten hiervan zijn €7,- per maand per gebruiker (excl. BTW).
Dus, voor €84,- per jaar (excl. BTW) bespaar je jezelf een hoop tijd en geld én verklein je de kans op arbeidsongevallen!
Wil je extra functionaliteiten toevoegen, dan kan dat. Hiervoor gelden wel extra ontwikkelingskosten. We spreken samen je wensen en ideeën door, waarna we een offerte op maat zullen opmaken.

Totaal

30 DAGEN GRATIS UITPROBEREN, DAARNA:

€7,- p.p./p.m. (excl. BTW)

Neem contact op en laat je informeren over de mogelijkheden voor jouw organisatie.

Maatwerk

VOEG BEDRIJFSSPECIFIEKE VEILIGHEIDSOPTIES TOE

Op aanvraag

Neem contact op en laat je informeren over de mogelijkheden voor jouw organisatie.

WAT ANDEREN VAN DE VCA CHECK APP VINDEN

,

“”

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijft op de hoogte.

Uw naam

Uw e-mailadres